Livet med gröna kläder

Det är helt naturligt att vilja vara snyggt klädd. Samtidigt är det minst lika viktigt att du känner dig bekväm. Att kläderna passar och är gjorda av ett material som du tycker om. De bör även vara snygga, du klär dig inte bara för att skyla kroppen. När du lägger samman allt som du vill få ut av ett klädesplagg är det uppenbart att du bör välja väl.

Förutom alla de här kraven är det vanligt att tänka på naturen, samt de personer som framställer dina kläder. Många företag skriver idag på lappen som sitter inne i plagget var det är tillverkat. Och de är också öppna med vem som jobbar för dem. Det ska inte vara några barn eller andra utsatta som är involverade. Plus att det är bättre om framställningen är snäll mot naturen. Gröna kläder är miljövänliga, och det går att kombinera med hur de ser ut.

Börja med de onämnbara

Egentligen är det konstigt att underkläder länge inte fick nämnas. Det är en helt naturlig del av klädseln, även om det inte blev moderna förrän i slutet av 1800-talet. I alla fall inte för kvinnor, män hade nog haft dem lite längre. De plagg som kan göra en så stor skillnad för dig. Som hjälper dig må bra helt inifrån och ut. Klicka här för härliga trosor.

Du kan ha ganska neutrala kläder på dig. Men om dina underkläder är raffiga så känns det i kroppen. Även om bara du vet om det så gör det skillnad. Framför allt så behövs underkläder för att du ska vara bekväm och ha en viss hygien. Du kanske inte känner att du behöver dem när du har kjol, men de flesta tycker det är skönt oavsett vad de har på sig ovanpå. Det är inte alla som får byta underkläder, enligt Expressens artikel

De rätta valen

Hur kan du då välja rätt när det kommer till klädseln? Något som har blivit väldigt populärt de senaste åren är kläder gjorda av bambu. Det är ett naturligt material som är mjukt och skönt mot huden. Du blir inte fuktig utan det är ett material som andas. Lite som bomull, vilket ju också är vanligt för kläder. Alla tycker om sköna kläder. Vissa personer bara älskar underkläder.

En fördel med bambu är att det är ett tufft gräs. Det krävs inga kemikalier för att odla bambu eftersom det inte blir angripet av skadedjur. Till skillnad från bomull som kan vara ganska svårt att få fram till skörd utan hjälpmedel. Det gör ju också att arbetsmiljön för arbetarna påverkas. Med bambu är det sundare för dem.

Bambu växer också riktigt fort. Därför kan du få flera skördar på bara en liten jordplätt. Det blir ekonomiskt mer lönsamt och kan ge arbete åt fler. Bara några av de anledningarna som finns för att välja bambu. Det är inte så konstigt om det blivit en trend för de som uppskattar ett grönt liv.